Wie ben ik

Mijn naam is Margreet Joosen, sommige mensen noemen mij Greet en een paar zeggen dat ik Gretig ben. Gretig in het leven staan. Dat ben ik.

In augustus 2021 ben ik een eigen uitgeverij Verwonderfabels gestart. Ik wil mensen raken en ze meenemen op hun eigen ontdekkingstocht. 

Verwonderfabels bestond al in 2015 toen ik met Emma Voerman onze eerste gezamenlijke publicatie maakte, 'De kleur van Kobe'. Zij schreef het verhaal en ik maakte de illustraties. Verwonderfabels ging in 2017 offline, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus schrijf ik nu zelf mijn verhalen en illustreer ze. 

'Op reis naar de toverdrank' is mijn eerste verhaal. Deze is ook vertaald in Nederlands Gebarentaal voor dove en slechthorende kinderen. En voor alle andere kinderen die liever naar een verhaal willen luisteren komt een luisterboek. Toegankelijk voor alle kinderen. Dat vind ik heel belangrijk, aangezien ik zelf ook slechthorend ben en uit ervaring weet hoe fijn het is als je zonder beperkingen iets mag ervaren. 

Je leest meer over mij op mijn andere website www.margreetjoosen.nl want ik doe namelijk meer dan alleen schrijven en illustreren :-) 

Heb je vragen, wil je iets meer weten? Neem gerust contact met me op! We kunnen mailen, whatsappen en videobellen. 

 

Graag tot ziens!